Skip to content
Rodenakarna, Norrtalje, Roslagen
image

Rodenåkarna

Rodenåkarna AB är ett företag i Roslagen som erbjuder tjänster och produkter inom transporter, återvinning, grus, jord och kross samt containeruthyrning.

Genom vårt moderbolag, Norrtälje Lastbilscentral, har vi en gedigen erfarenhet som sträcker sig 75 år bakåt i tiden. Våra kunder känner oss som ett lokalt och personligt företag. Vårt namn präglas av bygden vi utgår i från, Roden är nämligen en gammal benämning på Roslagen.

Från det lilla privata till det stora offentliga

Vi har resurserna att utföra allt från materialtransporter för mark- och anläggningsarbeten till containerhantering på kommunens återvinningsstationer.

Kunderna sätter nivån och vi ordnar leveransen

När du behöver vår hjälp ska det gå snabbt och lätt att få dina krav tillgodosedda.

Målsättningen är att leveransen ska utföras inom 24 timmar, men oftast går det snabbare. Våra transportledare ser till att rätt åkare och fordon utför beställda uppdrag enligt dina önskemål.

Fokus på miljö och kvalitet

Det ledningssystem vi arbetat med under flera år hjälper oss och våra kunder att hålla en hög servicenivå i vårt dagliga arbete. Rodenåkarna är certifierade i miljö- och kvalitetssystemen IS0 14001/9001 samt arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001. Det som genomsyrar vår verksamhet
är en kontinuerlig uppföljning med fokus på förbättringar i både kvalitet och miljö, både hos oss och hos de transportörer vi anlitar.

Våra delägare

Siktrans AB
Nodsta Åkeri AB
Harry Bladlunds Olje AB
Jan-Christer Karlsson
Curth Carlsson Åkeri AB
Roslings Entreprenad AB
Pierre Anjou
Strandqvist & Ohlsson Åkeri AB
Fastighetsbolaget Larn AB
Solö Åkeri
Christers Åkeri i Rimbo AB
M Edehamn´s Åkeri
Peter Wester Åkeri AB
T Fredlunds Entreprenad AB
Anders Edlund Entreprenad