Skip to content
RODENAKARNA_HERO_Transport
RODENAKARNA_HERO_MOB_transp

Transporter

Vi lyfter, fyller och sprider.

Vår huvudsakliga uppgift är att producera och leverera grus, kross och jord till företag och privatpersoner, men våra tjänster omfattar allt i från leveranser av täckbark till grusvägsunderhåll.

Vår utmaning och arbetsglädje är att försöka skapa långsiktiga affärer med nöjda kunder i fokus. Våra jord-, grus och krosstransporter sker med moderna och miljöoptimerade lastbilsekipage med eller utan släp.

När det behövs, levererar vi också material med kranbil. Då kommer vi in på skrymmande platser, vilket är särskilt lämpligt när det gäller leverans av storsäck.

 

Flishantering och återvinning

Vi sköter hantering av flis åt energiverk, runt om i Mellansverige.

Vi arbetar också med flis som kommer från återvunnet material. Vår personal utför även återvinning av schaktmassor då vi tar in rena schaktmassor från entreprenader och återvinner dem.

 

Storsäckar har många fördelar

Med storsäckar erbjuder vi effektiva lösningar vid hantering av jord, grus och krossmaterial. Säckarna placeras där du vill ha dem, tar liten plats och är utan spill i leveransen. Det blir också rationellt för dig som vill ha olika produkter i en och samma leverans.

 

Containrar för olika behov

10, 20 och 30 kubik. Vi har containrar som täcker de flesta behov och erbjuder en helhetslösning, från leverans till efterbehandling. Ni hyr container på det sätt som passar er bäst per dag, vecka eller månad. Våra tjänster är tillgängliga för både företag och privatpersoner.

 

Maxlast 10 ton för 20 m3 och 30 m3

Mått: ca 6x2,5 m

 

Maxlast 6 ton för 10 m3

Mått: ca 4x2 m

 

Lasta aldrig högre än containerns överkant.

Straffavgifter på:

-Farligt avfall, tex färgrester.

-El-avfall, allt med sladd el. batteri

-Oljor/kemikalier

-Däck

-Tryckimpregnerat trä

Har du fler frågor är du välkommen att ringa oss på 0176-767 50

RODEN_Kassetbilmedslap

Kasettbil med släp

RODEN_vaxlaremedslap

Lastväxlare med släp

Flisbil Rodenåkarna

Flisbil

RODEN_Boggibil

Boggiebil

Lastväxlare

Boggiebil med släp

fordon_kranbil

Kranbil